KØB EN TIMESHARE

Handel med timeshares i Danmark er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen og kun personer/virksomheder der omfattet af en lovpligtig forsikringsordning, må handle med fast ejendom i Danmark – herunder timeshares. Timeshare.dk er forsikret igennem Ejendomsmæglernes Landsorganisation og Tryg Forsikring.

Dette er købers sikkerhed for tryghed og professionalisme igennem hele forløbet med køb af timeshare.

Vi har et grundigt kendskab til feriestederne, ligesom vi kontinuerligt er i dialog med ejerforeningernes bestyrelser, hvor vi formidler salg af timeshares. Dette er din sikkerhed for, at du altid får udleveret samtlige relevante og opdaterede dokumenter vedr. lejligheden og feriestedet.

Som køber har du oftest udgift til tinglysning af skøde – honorar for udfærdigelse af skøde kr. 2.500 + moms samt tinglysningsafgift fra kr. 1.850 – kr. 3.000.

SÆLG DIN TIMESHARE

Overvejer du at sælger din timeshare, så kontakt os og få en uforpligtende snak.

Vi tilbyder dig annoncering på diverse boligportaler (www.boligsiden.dk og www.boliga.dk ) samt sociale medier (Facebook/Instagram) og samtidig et billigt salær – 15% af handelsprisen dog minimum kr. 3.150 + moms.

Derudover når vi, med domænenavnet Timeshare.dk, ud til rigtig mange potentielle købere, ligesom der altid findes opdaterede prislister/salgslister over timeshares til salg på den enkelte feriesteder.

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med salget og du kan som sælger føle dig tryg igennem hele forløbet.

VURDERING

Såfremt du ønsker en vurdering af din timeshare, kan vi også være behjælpelige. Vederlag for vurdering udgør kr. 1.800 + moms og såfremt et efterfølgende salg gennemføres igennem os, refunderes halvdelen af beløbet.