KØB EN TIMESHARE

Handel med timeshares er i høj grad en tillidssag. Ejendomsmæglerfirmaet Jette Birkholm har siden 1987 været Danmarks førende specialist indenfor handel med timeshares. Vi formidler timeshares over hele verden, men primært på alle de danske timeshareferiesteder. Vi har et indgående kendskab ikke bare til timeshares i al almindelighed, men til de enkelte feriesteder i Danmark i særdeleshed.

Handel med timeshares i Danmark er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen, og kun personer eller firmaer, som er tilsluttet en garantiordning, må handle med fast ejendom, herunder timeshares. Ejendomsmæglerfirmaet Jette Birkholm er via Ejendomsmæglernes Landsorganisation tilsluttet en garantiordning, der dækker op til 2 mio. kr. – i hver handel. Det er købers sikkerhed.

Køber man timeshares gennem os, kan man være sikker på, at alle oplysninger om dels lejligheden og dels feriestedet vil blive givet, ligesom lovgivningen omkring handel med timeshares bliver fulgt.

SÆLG DIN TIMESHARE

Overvejer du at sælge din timeshare, så kontakt Danmarks eneste ejendomsmægler med timeshares som speciale.

Vi har siden 1987 beskæftiget os med handel med timeshares og har et indgående kendskab til alle de danske timeshareferiesteder, herunder de enkelte lejligheders beliggende og indretning.

Med domænenavnet ”Timeshare” når vi rigtig mange potentielle købere, og vore prislister ligger på de fleste feriesteder til udlevering til lejere og andre interesserede.

Når vi sælger din timeshare, sørger vi for alt det praktiske: lige fra annoncering over købsaftale, udlevering af brochure, plantegning, vedtægter, regnskaber, budgetter, referater af generalforsamlinger til orientering til ejerforeningen om ejerskiftet.

VURDERING

Da vort kendskab til timeshares og priser er hele grundlaget for vor virksomhed, beder vi om forståelse for, at vi ikke blot vederlagsfrit kan videregive vor viden om markedsforholdene.

Vort honorar for vurdering af en timeshare andrager ml. kr. 1.500  og kr. 2.000 + moms pr. timeshare, og faktureres ved vurdering. Halvdelen af beløbet refunderes ved salg, hvis salget gennemføres gennem os.