Huset på havnepladsen

husetpaahavnepladsen

Huset på Havnepladsen har siden sin opførelse i 1905 ført en omskiftelig tilværelse, først som købmandsgård/ skibsproviantering, lagerbygning og nu som ét af Skagen herlige feriesteder. Den smukke gulkalkede bygning ligger midt i Skagen by – lige ved lystbådehavnen. Alle lejligheder har den skønneste udsigt over havet og lystbådehavnen, og man kan nyde de smukke solopgange, Bindesbølls pragtfulde huse, lystbådene der står ud og fiskekutterne, der lægger til med dagens fangst.

“Huset” er renoveret for et to-cifret millionbeløb, og de otte lejligheder, der er fra 68-95 m2 er let og sommerligt indrettet med klassiske møbler fra Montana, Eilersen, Alvar Alto og Ligne Roset. Der er B&O farve-TV og stereoanlæg, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretum bler, telefon og telefax i alle lejligheder.

Til ejendommen hører aflåst parkeringsplads og haveanlæg.

Lejlighederne sælges på skøder i enten 2 faste uger eller 4-5 eller 8-9 ugers andele, hvor perioderne i de to sidstnævnte tilfælde er roterende, således at man over en 6-12 års periode kommer til at opleve sin lejlighed i Skagen i alle årets uger.

P.t. intet til salg...

P.t. intet til salg...

Placering på kort

Interesseret i dette feriested? Så kontakt os her Kontakt