Hotel Skagen Strand

skagenstrand1

Et ferieparadis midt i en storslået natur på 55 tdr. land med masser af aktivitetstilbud og kun 10 km fra Skagen by. De 142 rækkehuse er alle på 75 m2 i ét plan med hems og egen solterrasse. De er moderne og smukt indrettet med klassiske danske møbler og fuldt monteret med bl.a. Uno Form-køkken og farve-TV, soveplads til 6 personer. Her er ét soveværelse og hems eller to soveværelser.

Faciliteter:

  • Stor centerbygning med reception, restaurant, bar og pejseafdeling, billard, legeplads og møntvaskeri.
  • En 1.400 m2 stor idræts hal med internationale mål, hvor man kan dyrke badminton, volleyball, basketball, bordtennis, fodbold og håndbold. Der er motionsrum og sauna.
  • Udendørs er der fire tennisbaner, fodboldbane, håndboldbane, junglesti, petang, øksekast og minigolf. Her er indendørs badeland med bølger, grotter og vandfald.

Husene sælges på skøder – enten som traditionelle sommerhuse 52 uger om året, 1/2 eller 1/4 huse, eller 1-uges andele med fordelagtigt finansieringstilbud.

Uge nr.Andel nr.Hus nr.Pris kr.ServiceafgiftKommentar
Uge nr.Andel nr.Hus nr.Pris kr.ServiceafgiftKommentar
469130.00011.0006-7 rullende uger *
26245620.0001.950

 
BEMÆRKNING
Udover serviceafgiften betales særskilt for forbrug af el, linned samt slutrengøring.  Brugsperioden går i.h.t. periodekalender fra lørdag kl. 15 til den efterfølgende lørdag kl. 10. Bemærk, at periodekalenderen ikke altid følger den almindelige kalender.   Købsomkostninger andrager kr. 2.300 + moms i skødesalær og ca. kr. 1.900 i tinglysningsafgift.  Hotel Skagen Strand er ikke tilsluttet bytteorganisation.

Placering på kort

Interesseret i dette feriested? Så kontakt os her Kontakt