SOM TIMESHAREEJER ER HELE VERDEN DIN

Udover den luksusferiebolig, man ved køb erhverver, giver et RCI-medlemskab adgang til udvidelse af ejerskabet, fordi det giver mulighed for at bytte sin timeshare til en anden timeshare et andet sted på et andet tidspunkt

Med omkring 3.900 feriesteder fordelt på ca. 100 lande, er det næsten ligegyldigt, hvor man foretrækker at holde ferie, RCI har det! Og på RCI’s feriesteder holder man ferie med stil i veludstyrede luksusboliger med rigelig plads til hele familien. RCI’s byttesystem er så fleksibelt, at man det ene år kan holde sin ferie i f.eks. uge 5 og 6 i Florida, det næste år f.eks. uge 30 og 31 i Spanien o.s.v.

Alle RCI feriesteder er blevet bedømt på: Standard – Beliggenhed og efterspørgsel – Lejlighedsstørrelse – Sæson. Jo større efterspørgsel – des højere bytteværdi.
Se mere på RCIs egen hjemmeside www.rci.com, som også (under Resort Directory) viser og beskriver en stor del af de mange feriesteder, man kan bytte sig til.

Priser for RCIs uge-uge programs ydelser:
3-årigt medlemskontingent for indtil fem uger kr. 2.130
byttegebyr pr. uge kr. 1.610
gæstekort kr. 380

ELLER UDVID BYTTEMULIGHEDERNE MED RCI POINTS

Efter i flere år at have arbejdet på at få udarbejdet kontrakter, der er tilpasset dansk lovgivning med RCI, er det endelig lykkedes, og vi er derfor nu i stand til at sælge points i Danmark på Rågeleje Klit og på Østersø Færgegård. I kontrakten er Ejendomsmæglerfirmaet Jette Birkholm den eneste i Danmark, der er autoriseret til at sælge RCI POINTS.

Desværre eksisterer der ikke brochuremateriale vedrørende produktet, men kun et meget tungt katalog på størrelse med en telefonbog, som kan besigtiges efter nærmere aftale. Kataloget ligger også på Rågeleje Klit og på Østersø Færgegård. På http://pointstoremember.co.uk/ er produktet beskrevet på engelsk.
Som anført er det indtil videre kun Rågeleje Klit og Østersø Færgegård i Danmark, der er RCI POINT RESORT, hvorfor det kun er ejere på disse to feriesteder, der kan konvertere sin(e) uger til points uden at købe yderligere på et point resort.
Men timeshares på Rågeleje Klit og Østersø Færgegård kan erhverves til en ganske rimelig pris, og når man ejer blot en enkelt timeshare på et af disse feriesteder, kan man konvertere ALLE sine timeshares (på flere andre feriesteder – og også i udlandet) til RCI POINTS.
Uanset antal uger, man ejer, vil prisen for konvertering til points være kr. 7.975 + kr. 1.000, hvis man ejer på flere forskellige feriesteder.

Priser for RCI POINTS ydelser:

 • Indmeldelsesgebyr RCI POINTS kr. 7.975 inkl. 1. års medlemskab (dette er et engangsbeløb)
 • Medlemskontingent p.a. kr. 1.045
 • Byttegebyr pr. bytte op til fire nætter kr. 260 pr. nat
 • Byttegebyr pr. bytte (ikke pr. uge) op til 5-7 nætter kr. 1.075 
 • Byttegebyr pr. bytte (ikke pr. uge) 8 nætter eller mere kr. 2.230 (når det foretages i én bestilling)
 • Byttegebyr til ikke point resort kr. 1.075 pr. uge
 • Byttegebyr eget feriested kr. 555
 • Anvendelse af egen timeshare kr. 0 (v. bestilling 366 dage forud)
 • Gæstekort kr. 380
 • Reservation af andet end timesharelejlighed, kr. 1.155 + points
 • Overførsel af points til andet point-medlem kr. 510

Man kan med 366 dages varsel booke sin egen timeshare – helt gratis.
Man kan booke anden lejlighed på eget feriested til minus 50%

Ved booking af anden timesharelejlighed på andet feriested 14 dage før brugsperioden, skal man kun ”betale” med halvdelen af de angivne points


Man kan med points delvist ”betale” Avis for billeje / forskellige forlystelser/ hotelovernatninger/ og selvfølgelig andre timeshareferiesteder – ikke kun på ugebasis, men nu også 1, 2 eller flere dage.

Serviceafgifter skal man fortsat betale til eget feriested og ikke til en ukendt trustee.
Points giver mere fair og gennemskueligt bytte – med flere muligheder og større fleksibilitet. Og billigere end det traditionelle uge-til-uge-bytte, som vi kender.
Det er meget mere brugervenligt, og man forøger bytte¬værdien af sin timeshare til flere grene af ferieindustrien: hotel – bil – cruise – forlystelser.

Fordele for point-medlemmer:

Flexibilitet i brugen af points – nu bytter man ikke lige over uge for uge med f.eks. en lejlighed med to soveværelser i højsæson til f.eks en lille studio-lejlighed i midtsæson. I dette tilfælde vil man f.eks. kunne få 4 studiolejligheder i lavsæson i bytte for sin højsæson-uge med to soveværelser. Og vel at mærke kun betale én serviceafgift og i mange tilfælde kun ét byttegebyr.

Points kan spares eller lånes ligesom vi har kunnet gøre med ugerne.

Nu “betaler” man kun for, hvad man får. Og brugen af points er ikke længere begrænset til timeshare-bytte.

Så alt andet lige får ens timeshare højere brugsværdi, når den konverteres til points, og man maximerer benyttelsesmulighederne, når ens timeshare er Points.

Det årlige medlemskontingent er næsten det samme, som man har betalt i uge-uge-byttesystemet, men når vi kommer til byttegebyret, er der penge at spare. Hidtil har vi betalt 1.245 og 1.800 kr. i byttegebyr for én uge.

Når man i pointsystemet reserverer op til syv nætter, skal man kun betale 940 kr. pr. bytte – og ikke pr. uge. Reserverer man otte nætter eller mere, er prisen kr. 1.515 – og ikke pr. uge. D.v.s. at kan man i samme reservation bestille tre ugers ophold på samme sted, skal man kun betale ét byttegebyr. Sammenlignet med uge til uge bytteprogrammet, er der her en stor besparelse.

Se prislisterne for Rågeleje Klit og Østersø Færgegård samt pointfordelingen på de forskellige lejlighedstyper i de forskellige uger. Desværre har RCI på sin hjemmeside ingen angivelse af, hvor mange points, der skal til for at bytte sig til deres forskellige feriesteder, men vi kan herfra gå ind på specifikke feriesteder og oplyse pointkravene, når De har oplyst feriested, lejlighedsstørrelse og ugenummer.